Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal Luni, 25 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

23 Mai 2019
Vizualizari: 217
Comentează add

Guvernul urmează să aprobe joi acordarea de ajutoare de urgenţă pentru mai multe familii aflate în dificultate.

Şedinţă de guvern la Palatul Victoria

florin-lepadatu

 Foto gov.ro

Guvernul urmează să aprobe joi acordarea de ajutoare de urgenţă pentru mai multe familii aflate în dificultate, precum şi bugetele de venituri şi cheltuieli pe acest an pentru unele companii de stat.

Reporter Petruţa Obrejan: "Serviciul de Protecţie şi Pază va fi autorizat să înregistreze în evidenţele proprii maşinile cu care se va deplasa Papa Francisc cu ocazia vizitei pe care o va întreprinde în perioada 31 mai-2 iunie în România.

Reprezentanţii Vaticanului au solicitat ca autoturismele ce vor fi puse la dispoziţia Sanctităţii Sale să aibă numărul unic de înregistrare folosit atât în ţara asta, cât şi în toate vizitele oficial efectuate în alte state.

Tot astăzi vor fi aprobate bugetele de venituri şi cheltuieli pe anul 2019 pentru Complexul Energetic Oltenia, pentru Societatea naţională de închideri mine Valea Jiului, Imprimeria Naţională şi pentru Societatea naţională Plafar.

De asemenea, executivul va propune şi acordarea de ajutoare de urgenţă în valoare de peste 422.000 de lei pentru sprijinirea a 107 familii şi persoane singure care se află în situaţii deosebite sau de necesitate, cauzate de incendii, probleme grave de sănătate sau alte cauze care pot conduce la riscul de excluziune socială.

Un alt proiect de hotărâre de pe agenda executivului are în vedere aprobarea normelor metodologice privind organizarea, funcţionarea şi finanţarea activităţii de asistenţă medicală comunitară.

Miniştrii vor dezbate şi două memorandumuri referitoare la instituirea unei scheme de ajutor de minimis pentru construcţia de rezidenţă pentru persoane vârstnice prin programul "Ana Aslan" şi a unei scheme de ajutor de minimis pentru programul "O comună, o ambulanţă"."


Etichete Guvern

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live