Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DINCOLO DE ZIDURI Marţi, 07 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alina Stănuţă

18 Decembrie 2017
Vizualizari: 525
Comentează add

Dezbaterile din Parlament viitorul buget pe anul 2018 pot fi urmărite live - video pe site-ul nostru politicaromaneasca.ro

Ședință comună pentru dezbaterea proiectului bugetului pe anul 2018

alina-stanuta

Camera Deputaților. Foto. Agerpres.

Senatorii şi deputaţii se reunesc, în şedinţă comună, peste o oră, pentru a dezbate proiectul bugetului de stat şi al asigurărilor sociale de stat pe anul viitor.

De la această oră, conducerea Parlamentului se reuneşte în şedinţă pentru a decide timpii alocaţi pentru dezbaterile generale, urmând ca de la ora 11:00, senatorii şi deputaţii să înceapă, efectiv, în plenul reunit, dezbaterea proiectului de buget şi acelui pentru asigurări sociale.

După ce au fost adoptate, săptămâna trecută, de Comisiile reunite pentru buget, documentele intră în plen de astăzi, iar votul final este aşteptat joi, 21 decembrie.

Faţă de forma prezentată de guvern, bugetul de stat a suferit unele modificări prin adoptarea mai multor amendamente care prevăd suplimentări de fonduri, cel mai important presupune un tranfer de aproximativ 4,7 miliarde de lei către bugetele locale, ca urmare a adoptării unui amendament al UDMR care prevede o creştere de 100% a cotelor defalcate a impozitului pe venit alocate unităţilor administrativ-teritoriale. 

Dezbaterile din Parlament viitorul buget pe anul 2018 pot fi urmărite live - video pe site-ul nostru politicaromaneasca.ro


Etichete sedintadezbaterebuget pe anul 2018parlamentguvernudmr

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live