Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Bună dimineaţa, România! Miercuri, 26 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Cătălin Purcaru

31 August 2019
Vizualizari: 824
Comentează add

La Mamaia are loc ședința Comitetului Executiv Național al PSD.

Ședința Comitetului Executiv Național al PSD

catalin-purcaru

Strategia pentru momentul în care premierul Viorica Dăncilă va solicita Parlamentului un vot de încredere pentru o nouă componență a cabinetului este tema centrală de discuții. În repetate rânduri, prim-ministrul a dat asigurări că social-democraţii vor continua guvernarea, chiar dacă ALDE a decis să se retragă din coaliţie.

Mesajul premierului Viorica Dăncilă a fost și astăzi ferm. Nu îşi va da demisia din funcţie, deoarece - a subliniat Viorica Dăncilă - este nevoie de responsabilitate. Prim-ministrul, care este susţinut de organizaţiuile locale ale PSD, a precizat că va fi respectată doar decizia legislativului dacă o moţiune de cenzură va avea succes. 

Viorica Dăncilă: Avem 45 de zile pentru a merge în Parlament, nu ne grăbim, vedem ce a hotărâri vom lua în perioada imediat următoare, nu avem motive de îngrijorare, pentru că într-o luptă merg doar cei puternici, cei slabi, lași sau cu îndoieli trebuie să rămână pe margine. Eu cred că aceasta trebuie să fie abordarea. Eu sunt un om puternic și cred că în jurul meu am oameni foarte puternici, care nu vor ezita nicio clipă.

Social-democraţii discută  inclusiv despre pregătirile pentru campania pentru alegerile prezidenţiale, stadiul strângerii de semnături pentru candidatura Vioricăi Dăncilă şi problemele care există în fiecare filială. Imediat după Comitetului Executiv Național va începe reuniunea grupurilor parlamentare ale PSD pentru a se decide de asemenea strategia în cea de-a doua sesiune legislativă ordinară din acest an.

Totodată, social-democraţii ar trebui să stabilească şi propunerea pentru şefia Senatului, în condiţiile în care preşedintele acestui for, Călin Popescu Tăriceanu, a anunţat că luni va renunţa la funcţie. Așteptăm la final concluziile prezentate de către premierul Viorica Dăncilă. 


Etichete psdsedinta

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live