Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: IN ZORI Sâmbătă, 04 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

21 Mai 2018
Vizualizari: 728
Comentează add

Comisia parlamentară specială pentru elaborarea Codului administrativ s-a reunit într-o şedinţă în care urmează să continue dezbaterile asupra proiectului.

Şedinţa Comisiei parlamentare pentru elaborarea Codului administrativ

radiojurnal

Parlamentul României. Foto: Agerpres.

Comisia parlamentară specială pentru elaborarea Codului administrativ s-a reunit într-o şedinţă în care urmează să continue dezbaterile asupra proiectului. Suntem acum în direct cu Cătălin Purcaru. Bună ziua, Cătălin.

Reporter: Bună ziua, dezbaterile în comisie au început în urmă cu o oră, strict pe amendamentele depuse la proiectul legislativ.

Vorbim aici de aproximativ 500 de propuneri de amendare a textului, care au avut termen de depunere până vineri, săptămâna trecută.

Au mai existat însă şi alte amendamente care au fost transmise după acest termen, cum ar fi cele ale deputatului Nicuşor Dan, iar la propunerea preşedintelui comisiei, deputatul social-democrat Marcel Ciolacu au fost admise prin vot, pentru a fi dezbătute.

Aşadar, la această oră, membrii comisie discută amendamentele  depuse la prima parte a proiectului legislativ privind dispoziţiile generale prin care este reglementat cadrul pentru organizarea şi funcţionarea autorităţilor şi instituţiilor administraţiei publice.

Comisia specială a Camerei Deputaţilor şi Senatului privind elaborarea Codului administrativ îşi propune ca până la 1 iunie să prezinte un raport asupra documentului legislativ pentru a fi înaintat Senatului în calitate de prim for sesizat.

 


Etichete Comisia parlamentară specială pentru elaborarea Codului administrativamendamenteproiect legislativ

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live