Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DIMINEŢI ... CU SOARE (Continuare) Sâmbătă, 24 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Maria Măndiţă, Galaţi

13 Noiembrie 2016
Vizualizari: 903
Comentează add

Până la orele prânzului, la secţia de votare 1/392, organizată în holul mare al Universităţii Dunărea de Jos din Galaţi se prezentaseră la urne peste 100 de cetăţeni moldoveni.

Secţie de votare la Galaţi pentru cetăţenii Republicii Moldova Secţie de votare la Galaţi pentru cetăţenii Republicii Moldova - Conține audio

maria-mandita-galati

Foto: Maria Măndița.

Cetăţenii moldoveni aflaţi în Galaţi sau în împrejurimi au posibilitatea să voteze la secţia de votare 1/392, organizată în holul mare al Universităţii Dunărea de Jos din Galaţi.

Secţia a fost deschisă la ora 7.00 şi se va închide la ora 21.00, a declarat preşedintele secţiei de votare, Ludmila Parasii.

Până la orele prânzului, la secţia de votare 1/392, organizată în holul mare al Universităţii Dunărea de Jos din Galaţi se prezentaseră la urne peste 100 de cetăţeni moldoveni, în condiţiile în care, la primul tur de scrutin, la secţia de la Galaţi s-au prezentat la urne 463 de cetăţeni. 

Ca şi în primul tur de scrutin,  secţia a fost vizitată, în prima parte a zilei, şi de prefectul judeţului Galaţi, Gabriel Panaitescu, acesta verificând dacă sunt probleme deosebite.

AUDIO: Cetăţenii moldoveni prezențila vot. Despre importanța votului.

Deocamdată, procesul de vot s-a desfăşurat fără incidente, printre votanţi aflându-se studenţi moldoveni înscrişi la Universitatea Dunărea de Jos din Galaţi, dar şi elevi sau adulţi care învaţă ori trăiesc în Galaţi şi în oraşul vecin, Brăila, precum şi cetăţeni moldoveni veniţi în vizită, la Galaţi.

Foto: Maria Măndița.


Etichete alegeri republica moldovagalatisectii de votarecetatenivotuniversitatea dunarea de jos

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live