Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TOPUL NOSTRU ... Sâmbătă, 01 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

4 Februarie 2020
Vizualizari: 847
Comentează add

Autoritatea Navală Română a hotărât ca din momentul reluării operaţiunii de ranfluare, traficul maritim să fie restricţionat total, în Portul Midia.

Se reia punerea în poziţia de plutire a navei cu oi eşuată în Portul Midia

  Foto: Sorin Cealara.

Firma care se ocupă de readucerea în poziţie de plutire a navei cu oi eşuată în Portul Midia, la finalul lunii noiembrie, reia dimineaţă operaţiunea, întreruptă sâmbătă.

Anunţat iniţial pentru ora 10:00, momentul în care va începe ridicarea epavei s-ar putea amâna pentru mai târziu, din cauza condiţiilor meteo. 

Corespondentul RRA, Sorin Cealera, transmite că firma care execută ranfluarea navei a anunţat că în cursul zilei de astăzi toate utilajele vor fi pregătite să ridice epava.

Sâmbătă, la prima tentativă de verticalizare, cablurile macaralei GSP Neptun au cedat, iar prima ipoteză a indicat o supraîncărcare a navei.

La originea problemelor pare să fie existenţa unor punţi suplimentare, care nu se află în planurile autorităţilor portuare, ele fiind construite de armatorul navei după omologarea din România, în străinătate, fără aprobarea societăţii de clasificare.

Autoritatea Navală Română a hotărât ca din momentul reluării operaţiunii de ranfluare, traficul maritim să fie restricţionat total astăzi, în Portul Midia.


Etichete portul midiamidiaAutoritatea Navală Românănavă oitrafic maritim

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live