Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PROBLEME LA ZI Vineri, 21 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

27 August 2015
Vizualizari: 1082
Comentează add

Vor putea fi achiziţionate şi abonamente la preţuri reduse pentru diferite categorii sociale - precizează directoarea Centrului Cultural Media Radio România, Oltea Şerban-Pârâu.

Se lanseaza abonamentele noii stagiuni la Sala Radio

radiojurnal

Radio România pune, de astăzi, la dispoziţia melomanilor abonamente la următoarea stagiune de concerte de la Sala Radio, spectacole programate până la sfârşitul anului.

Ca de obicei, vor putea fi achiziţionate şi abonamente la preţuri reduse pentru diferite categorii sociale - precizează directoarea Centrului Cultural Media Radio România, Oltea Şerban-Pârâu.

”Stagiunea noastră, efectiv, începe în luna octombrie, dar vom avea un concert şi în septembrie şi, aşa cum cei care ne urmăresc ştiu, există această formulă a abonamentelor, formula care îi ajută pe cei cu posibilităţi materiale mai reduse, dar care au timp şi dorinţă de a participa la cât mai multe concerte, să aibă acces în cazul acesta la toate concertele din perioada septembrie - decembrie de la Sala Radio, organizat de Radio România pe baza unui abonament trimestrial, spunem noi.

”De data asta are ca bonus şi ceva în luna septembrie.

”Cu aceste abonamente se poate participa la peste 30 de concerte de muzică clasică şi de jazz care au loc la Sala Radio, de obicei miercurea şi vinerea, dar, în cazul recitalurilor, şi în alte zile ale săptămânii”, a anunțat directoarea Centrului Cultural Media Radio România, Oltea Şerban-Pârâu.


Etichete Exclusiv Radioabonamentele noii stagiuni la Sala Radioprețuri redusedirectoarea Centrului Cultural Media Radio RomâniaOltea Şerban-Pârâu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live