Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: BURSA DE UMOR Sâmbătă, 27 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radio România

25 August 2014
Vizualizari: 1086
Comentează add

Se lansează abonamentele noii stagiuni la Sala Radio: grabiți-vă să vă asigurați un loc la evenimente extraordinare!

Se lansează abonamentele noii stagiuni la Sala Radio

radio-romania

Sala Radio. Foto: Virgil Oprina.

Ati revenit din vacanta si cautati metode placute de a petrece timpul liber la Bucuresti? V-ati promis mereu ca veti asculta Ceaikovski, Beethoven sau Enescu, dar ati amanat din lipsa de timp? Sunteti un mare iubitor de muzica si asteptati cu nerabdare deschiderea stagiunilor bucurestene? Pentru toate acestea si multe alte motive, va asteptam in noua stagiune (2014-2015) de la Sala Radio! 

Partituri celebre, de la Rapsodia romana nr. 1 a lui Enescu la Simfonia a III-a - Eroica, semnata de Beethoven, dar si lucrari de valoare mai rar interpretate in Romania, concerte de muzica clasica, dar si de jazz, tango etc., mari muzicieni romani ca Tiberiu Soare, Horia Mihail, Gabriel Croitoru, Alexandru Tomescu, Razvan Suma, Dana Borsan s.a., dar si invitati de marca din strainatate, toate acestea se vor regasi in noua stagiune a Orchestrelor si Corurilor Radio Romania. Importante nume ale muzicii romanesti care au devenit vedete peste hotare sunt invitate la Sala Radio pentru a darui publicului evenimente speciale : Viorica Cortez, Leontina Vaduva, Teodora Gheorghiu, Roxana Constantinescu, Cristian Macelaru s.a. Nu pierdeti de asemenea recitalurile si concertele extraordinare din cadrul turneelor nationale „Vioara lui Enescu”, „Duelul Viorilor”, „Cele trei dive”, „Va place tango?”, evenimente devenite deja traditionale pentru publicul din intreaga tara care asista anual la momente muzicale de cel mai inalt nivel artistic. 

Si pentru a fi siguri ca nu pierdeti cele mai importante evenimente muzicale ale toamnei, va propunem noile abonamente pentru perioada toamna - iarna 2014 a stagiunii Orchestrelor si Corurilor Radio Romania. Va asteptam asadar din 25 august la casa de bilete din strada General Berthelot 60-64 pentru a va asigura locurile cele mai bune la concertele si recitalurile din perioada septembrie-decembrie 2014.


Pentru detalii, va transmitem comunicatul de presa atasat.


Etichete abonamentestagiuniSala RadiopartituriRapsodia română

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live