Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIO NOCTURNA (continuare) Duminică, 02 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

21 Noiembrie 2020
Vizualizari: 511
Comentează add

Se înmulțesc localitățile din jurul Capitalei care sunt în carantină din cauza numărului mare de cazuri de COVID-19.

Se înmulțesc localitățile din jurul Capitalei care sunt în carantină

radiojurnal

Foto: Arhivă/ Gabriel Sava.

UPDATE: Mai multe localități din județele Ilfov și Constanța intră în carantină din această seară. În Lumina, Costinești, Agigea, Mihail Kogălniceanu, Medgidia, Valul lui Traian, Techirghiol, din județul Constanța, restricțiile se aplică de la ora 20:00, iar două ore mai târziu intră în vigoare și în: Otopeni, Măgurele, Corbeanca, Dobroești și Mogoșoaia, din județul Ilfov. Comitele Județene pentru Situații de Urgență au luat această decizie după ce Ilfovul a ajuns la 8,17 infectări la mia de locuitori în 14 zile, iar Constanța la 6,16.

______________________

Se înmulțesc localitățile din jurul Capitalei care sunt în carantină din cauza numărului mare de cazuri de COVID-19.

La această oră, în județul Ilfov se află în carantină orașul Bragadiru și comunele Chiajna, Berceni, Ciorogârla și Clinceni, localități în care rata de incidență a infectării cu coronavirus este foarte mare. Astfel că autoritățile încearcă să limiteze răspândirea virusului.

Lista ar putea fi completată de astăzi cu încă trei orașe și trei comune din județul Ilfov, în care incidența este mai mare de nouă cazuri la mia de locuitori, a declarat pentru Radio România Actualități prefectul Daniel-Tudorel Zamfir. 

Daniel-Tudorel Zamfir: Avem comuna Corbeanca, Dobroiești, orașul Măgurele, comuna Mogoșoaia, orașul Otopeni, orașul Popești-Leordeni. Așteptăm ordinul șefului DSU. Propunerea este cu începere de la orele 22:00.


Etichete (ii)carantinailfovbucuresti

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live