Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: NOAPTE BUNĂ COPII! Vineri, 22 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alex Lancuzov

3 Decembrie 2020
Vizualizari: 157
Comentează add

Acest tronson va prelua traficul de pe DN 1, pe care se formează cozi mari la podul peste Mureș, a spus pentru Radio România Actualități șefa Companiei de Drumuri.

Se deschide circulația pe A 10, pe tronsonul Sebeș-Turda

alex-lancuzov

După amiază se deschide circulația pe primul lot al autostrăzii A 10 Sebeș-Turda, cu patru ani întârziere și fără ca lucrările să fie complete.

Este vorba despre un segment care face legătura între Sebeș și zona de nord a municipiului Alba Iulia.

Acest tronson va prelua traficul de pe DN 1, pe care se formează cozi mari la podul peste Mureș, a spus pentru Radio România Actualități șefa Companiei de Drumuri, Mariana Ioniță.


Mariana Ioniță: Se va da în trafic o secțiune de aproape 15 km. Avem 22 de poduri și pasaje. Am optat să o dăm în trafic ca să simplificăm mobilitatea din zona respectivă și un avantaj mare este că traficul de tranzit și cel cu destinație spre Alba Iulia se direcționează pe autostradă și se evită podul acela peste Mureș, unde tot timpul aveam probleme. Ca și configurație, avem nodul Sebeș, nodul Alba Iulia Sud și Alba Iulia Nord. Pe una din căi se mai lucrează. Sperăm ca până undeva în aprilie să fie finalizată și se va face descărcarea pe DN 1.


Realizator: Lotul al doilea al autostrăzii Sebeș-Turda, cu o lungime de 24 de km va fi deschis circulației peste șase luni.

(RS)


Etichete autostradaa 10sebesturda(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live