Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (CONTINUARE) Marţi, 31 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Carmen Gavrilă

14 Octombrie 2015
Vizualizari: 797
Comentează add

Ambasadorul SUA la Bucureşti Hans Klemm spune că amplasamentul de la Deveselu şi capacităţile sale reprezintă contribuţia SUA şi a României la sistemul NATO de apărare antirachetă.

Scutul antirachetă "nu afecteză echilibrul strategic cu Rusia"

carmen-gavrila

Foto: captură video.

Ambasadorul american la Bucureşti, Hans Klemm, a declarat că amdministraţia Obama a spus în mod constant din 2009 până acum că sistemul de apărare antirachetă care constituie Abordarea Adaptivă în Etape în Europa este necesar pentru a proteja Statele Unite şi pe aliaţii săi de ameninţarea reprezentată de rachetele balistice provenite din exteriorul regiunii euroatlantice.

Ambasadorul Hans Klem a explicat că Statele Unite au făcut cunoscut în mod repetat şi clar, atât prin intermediul politicilor americane, cât şi prin capacităţile dislocate, faptul că eforturile în domeniul apărării antirachetă nu sunt menite să afecteze echilibrul strategic cu Rusia.

Hans Klemm a adaugat că amplasamentul de la Deveselu şi capacităţile sale reprezintă contribuţia SUA şi a României la sistemul NATO de apărare antirachetă. 


Etichete sistemul antirachetă de la Deveselu nu încalcă Tratatul privind Forţele Nucleare IntermediareMAERusiaStatele Uniteambasadorul Hans Klemm

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live