Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: LUMINA CREDINŢEI Duminică, 31 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radu Dobriţoiu

19 Septembrie 2018
Vizualizari: 744
Comentează add

Deputatul PSD Gheorghe Şimon susţine că scrisoarea privind demisia lui Liviu Dragnea este menită să clarifice situaţia din partid.

Scrisoarea privind demisia lui Liviu Dragnea

radu-dobritoiu

Deputatul PSD Gheorghe Şimon susţine că scrisoarea privind demisia lui Liviu Dragnea este menită să clarifice situaţia din partid şi modul în care PSD trebuie să acţioneze pe viitor.

"În calitate de deputat de Maramureş şi de preşedinte al Comisiei pentru Politică Economică, Reformă şi Privatizare a Camerei Deputaţilor doresc să transmit mesajul meu de susţinere pentru iniţiativa pe care au avut-o colegii mei şi care s-a materializat prin înaintarea unei scrisori-document menită să clarifice situaţia internă a PSD, precum şi modul în care partidul trebuie să acţioneze în viitor. (...) Consider că acest demers este unul democratic, normal şi benefic pentru PSD, dar mai ales pentru România", a afirmat, într-o postare pe Facebook, deputatul Gheorghe Şimon.

El a precizat că susţine ideea dezbaterii documentului în cadrul conducerilor filialelor şi, ulterior, a Comitetului Executiv Naţional.

"Sunt întru totul de acord cu textul scrisorii şi susţin, la rândul meu, ideea dezbaterii acesteia în Comitetele Executive al Organizaţiilor Judeţene şi supunerea la vot a textului, în vederea mandatării clare şi argumentate a reprezentanţilor care urmează să decidă în CEX", a mai afirmat Şimon.
 


Etichete demisie Dragnea PSDscrisoare demisie DragneaGheorghe Şimon

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live