Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SERVICIUL DE NOAPTE Miercuri, 05 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Petruţ Hîrţescu

17 Aprilie 2013
Vizualizari: 1349
Comentează add

FBI a anunţat că, "potrivit testelor preliminare", scrisoarea conţinea ricină, fiind asemănătoare cu cea trimisă la Washington senatorului republican Roger Wicker.

Scrisoare "suspectă", trimisă preşedintelui SUA

petrut-hirtescu

Preşedintele SUA, Barack Obama. Foto: Arhivă Reuters.

O scrisoare "suspectă", adresată preşedintelui american Barack Obama, a fost primită marţi la Centrul de triere poştală al Casei Albe, a anunţat miercuri Secret Service.

FBI a anunţat că, potrivit testelor preliminare, scrisoarea conţinea ricină, fiind asemănătoare cu cea trimisă la Washington senatorului republican Roger Wicker.

Purtătorul de cuvânt al Serviciului Secret, Edwin Donovan, a precizat că respectivul centru de triere nu se află în incinta complexului prezidenţial.

La acest centru sunt detectate de regulă scrisorile sau pachetele care necesită o examinare suplimentară sau analize ştiinţifice înainte de a fi livrate destinatarului, a mai spus Donovan, fără a da detalii despre substanţa găsită.

FBI a mai precizat că ''nu există niciun indiciu privind o legătură cu atentatele de la Boston'', comise luni.

Autorităţile americane au anunţat marţi că o altă scrisoare, ce conţinea ricină, i-a fost trimisă la Washington senatorului republican de Mississippi Roger Wicker.

Aceste descoperiri au loc la scurt timp după atacul de luni la Boston, soldat cu trei morţi şi peste 170 de răniţi în explozia a două bombe la finalul maratonului şi ai cărui autori nu au fost încă identificaţi.


Etichete Casa AlbăBarack ObamaFBI,

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live