Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: OBIECTIV ROMANIA - continuare Luni, 10 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

14 Noiembrie 2017
Vizualizari: 704
Comentează add

Laura Codruţa Kövesi declară că nu deţine informaţii sau documente care să vină în sprijinul Comisiei de anchetă privind alegerile din 2009.

Scrisoare a şefei DNA către parlament

radiojurnal

Procurorul şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Laura Codruţa Kovesi. Foto: captura video.

Procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kövesi, precizează, din nou, că nu deţine informaţii sau documente care să vină în sprijinul Comisiei parlamentare de anchetă cu privire la alegerile din 2009.

Ca răspuns la solicitarea comisiei de a se prezenta mâine la audieri, şefa procurorilor Anticorupţie subliniază, într-o scrisoare adresată Parlamentului, că nu poate clarifica împrejurările şi cauzele în care s-au produs evenimentele supuse cercetării.

Redactorul nostru Iulia Gherman aminteşte că, propunerea ca procurorul şef al DNA să fie din nou invitată, pentru a oatra oară,  la audierile comisiei a fost făcută luni de deputatul PSD Liviu Pleşoianu, care a invocat decizia CCR privind obligaţia persoanelor cu funcţii publice de a veni la Parlament.

De cealaltă parte, deputatul PNL Cezar Preda a declarat că membrii comisiei au suficiente date pentru a finaliza un raport, nefiind necesară prezenţa şefei DNA.


Etichete dnaalegerile din 2009codruta kovesi

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live