Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Bună dimineaţa, România! Vineri, 05 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

31 Octombrie 2020
Vizualizari: 282
Comentează add

Comitetul ptr Situaţii de Urgenţă al Mun. Bucureşti este aşteptat luni să ia o decizie privind scenariul de funcţionare al şcolilor, în funcție de graul de infectare cu COVID-19.

Şcolile Particulare cer în instanţă redeschiderea unităţilor de învățământ

radiojurnal

 

Asocietăţia Şcolilor Particulare cere în instanţă redeschiderea tuturor unităţilor de învăţământ de stat sau private închise prin hotărâri emise de Comitetele Judeţene pentru Situaţii de Urgenţă.

Asociaţia susţine că măsura închiderii acestora nu este prevăzută de lege şi că dreptul la educaţie este restrâns. În capitală coeficientul infectărilor cumulate la 14 zile se păstrează la peste 3 cazuri la mia de locuitori, iar Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă al Municipiului Bucureşti este aşteptat luni să ia o decizia referitoare la scenariul de funcţionare al şcolilor.

Amintim că numărul unităţilor de învăţământ în care cursurile se desfăşoară exclusiv online a trecut de 3.600 la nivel naţional, cu peste 110 mai multe decât în ziua precedentă, a anunţat Ministerul Educaţiei. În scenariul galben, în care unii elevi vin în clase, iar alţii participă online, sunt aproximativ 5.000 de unităţi de învăţământ.


Etichete Asocietăţia Şcolilor Particulareinstanţăredeschidere unități de învățământcomitetul pentru Situaţii de Urgenţă al Municipiului Bucureştiscenariul de funcţionare al şcolilor

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live