Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI Joi, 25 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Atena Teognoste

25 Februarie 2018
Vizualizari: 774
Comentează add

Şcolile din capitală vor fi închise mâine şi poimâine - a anunţat, primarul general Gabriela Firea, la Comandamentul de Iarnă, convocat la Primăria Capitalei.

Şcolile din capitală vor fi închise luni şi marţi

atena-teognoste

Gabriela Firea, primarul Capitalei. Foto: Arhivă.

Şcolile din capitală vor fi închise mâine şi poimâine - a anunţat, primarul general Gabriela Firea, la Comandamentul de Iarnă, convocat la Primăria Capitalei. Ea a precizat că această perioadă ar putea să fie extinsă.

Gabriela Firea: Eu prefer să venim întotdeauna cu măsuri de prevenţie. Prefer să se spună că am fost uşor prea alertaţi decât să numărăm victime. Încă o dată afirm: copiii, în primul rând, nu merg toţi către unităţile şcolare cu maşina mică a părinţilor; cei mai mulţi merg ori pe jos, unii chiar distanţe mari, ori cu mijloacele de transport în comun. Vă puteţi imagina cam ce situaţie va fi mâine pe la prânz, marţi dimineaţă, marţi după-amiază cu aceşti copii, unii dintre ei mici, lăsaţi n ger, în viscol, în zăpadă. Eu una, şi ca primar, şi ca părinte, am fost de acord, în cadrul acestui comitet, Prefectură, Primărie, ANM, Inspectorat Şcolar General să luăm această măsură, urmând ca, tot împreună, să decidem şi pentru zilele următoare, dacă va fi cazul.

Gabriela Firea le-a solicitat instituţiilor abilitate măsuri urgente pentru a putea interveni rapid în caz de avarii la reţeaua de termoficare, electricitate şi gaze.

Și cursurile şcolare din unităţile de învăţământ preuniversitar din Dolj se vor suspenda în următoarele două zile. Hotărârea a fost luată în urma dezbaterilor din cadrul şedinţei extraordinare a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Dolj având în vedere avertizările meteorologice de ger şi ninsori abundente.

De asemenea, cursurile Universităţii ''Ştefan cel Mare'' Suceava vor fi suspendate în zilele de luni şi marţi, având în vedere avertizările meteorologice şi problemele sistemului centralizat de termoficare al oraşului, a anunţat conducerea instituţiei academice - potrivit corespondenţilor noştri.


Etichete Şcoli închisemeteo

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live