Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: M3 - MUZICA DE LA 3 Marţi, 28 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

5 August 2021
Vizualizari: 158
Comentează add

Ministrul educaţiei, Sorin Cîmpeanu, optimist că școala va începe cu prezență fizică pe 13 septembrie.

Şcoala va începe cu prezență fizică pe 13 septembrie

florin-lepadatu

 

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI  - Ministrul educației, Sorin Cîmpeanu, s-a declarat optimist că școala va începe cu prezență fizică pe 13 septembrie, cu excepția elevilor care au contraindicații medicale și care vor putea învăța online.

Sorin Cîmpeanu a subliniat că în unitățile de învățământ se vor respecta în continuare regulile sanitare, printre care purtarea măștii, distanțare adecvată și aerisirea spațiilor.

Ministrul educației a precizat însă că este obligatorie existența unor variante de rezervă în caz că situația epidemiologică o impune.


Sorin Cîmpeanu: Luăm cu toții în considerare evoluții epidemiologice complet atipice. Nu ne dorim aceste evoluții. Facem eforturi ca școlile să fie pregătite din toate perspectivele, rămânând în același timp optimiști, și unii și alții, că vom putea relua școala cu prezență fizică pentru toți elevii începând cu 13 septembrie. În școli se vor respecta în continuare regulile de protecție sanitară: distanțarea adecvată, reguli de igienă, aerisire spații de învățământ, purtarea, din păcate, încă obligatorie a măștii de protecție.


Etichete elevişcoală

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live