Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: OBIECTIV ROMANIA Luni, 25 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

12 Septembrie 2017
Vizualizari: 408
Comentează add

Schimbări în Guvernul Tudose se pare că au fost decise astăzi de conducerea a PSD, reunită pentru a stabili cine îl va înlocui pe Adrian Ţuţuianu în funcţia de ministru al apărării

Schimbări în Guvernul Tudose

radiojurnal

Liviu Dragnea. Foto: Arhivă

Schimbări în Guvernul Tudose se pare că au fost decise astăzi de conducerea a PSD, reunită pentru a stabili cine îl va înlocui pe Adrian Ţuţuianu în funcţia de ministru al apărării.

Reporterul Radio România Actualităţi, Cătălin Purcaru, este la Palatul Parlamentului, unde are loc Biroul Permanent Naţional al partidului şi are acum cele mai noi informaţii în direct.

Reporter: Şedinţa conducerii centrale a social-democraţilor, la care a participat şi premierul Mihai Tudose, s-a terminat cu puţin timp în urmă. Potrivit unor surse politice pentru portofoliul apărării este propus actualul ministru al economiei, Mihai Fifor.

Mihai Fifor este şi preşedintele Consiliului Naţional al PSD.

La Ministerul Economiei ar urma să vină deputatul social-democrat Gheorghe Şimon, vicepreşedinte al Comisiei de politică economică.

Social-democraţii doresc ca nominalizarea pentru portofliul apărării să fie trimisă cât mai repede la Palatul Cotroceni şi este posibil ca tot astăzi să fie organizată ceremonia de depunere a jurământului, astfel încât noul ministru al apărării, începând de mâine, să gestioneze în mod eficient o serie de proiecte importante aflate în derulare, inclusiv trecerea Institutului Cantacuzino în subordinea Ministerului Apărării.


Etichete guvernul tudosemihai fifor

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live