Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CA PE ROATE (Continuare) Duminică, 12 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

1 Februarie 2018
Vizualizari: 851
Comentează add

La Comisia de învăţământ, social-democrata Ecaterina Andronescu a pierdut şefia acesteia, iar Comisia economică liberalul Daniel Zamfir a fost înlocuit de Florin Cîţu.

Schimbări importante în câteva comisii de specialitate ale Senatului

radiojurnal

  Ecaterina Andronescu la sediul DNA. Foto: captură video.

Prima sesiune ordinară a Senatului din acest an a început cu modificări în Biroul Permanent, dar şi în conducerea grupurilor parlamentare şi a comisiilor de specialitate. Social-democratul, Niculae Bădălau, a fost înlocuit din funcţia de vicepreşedinte al Senatului de colegul său de partid Adrian Ţuţuianu.

La Comisia de învăţământ, social-democrata Ecaterina Andronescu a pierdut şefia acesteia, fiind înlocuită de fostul ministru al Educaţiei, Liviu Pop.  La Comisia economică, liberalul Daniel Zamfir a fost înlocuit de un alt senator PNL, Florin Cîţu.

Daniel Zamfir este nemulţumit de această schimbare şi îl acuză pe liderul PNL, Ludovic Orban, că a impus înlocuirea sa. 

"Dacă chiar i se părea că am deviat de la linia partidului, era firesc să mă cheme, să-mi spună ce greşesc ca să mă pot îndrepta. Or, lucrurile astea domnul Orban le-a făcut sistematic. A doua oară mi-a spus că ne vom despărţi, nespunându-mi şi motivele pentru care doreşte lucrul ăsta. E vorba de un lucru: ai o activitate foarte bună, ne mândrim cu activitatea ta de la Comisia economică, dar pleacă acasă", susţine senatorul Daniel Zamfir.


Etichete Niculae BădălauAdrian ŢuţuianuEcaterina AndronescuLiviu PopDaniel ZamfirFlorin CîţuLudovic Orban,

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live