Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: OBIECTIV ROMANIA - continuare Miercuri, 20 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

21 Aprilie 2017
Vizualizari: 350
Comentează add

În primele trei luni ale acestui an au fost create 62.000 de noi locuri de muncă, ceea ce a dus la scăderea ratei şomajului la un minim istoric în ultimii 27 de ani.

Scăderea ratei şomajului la un minim istoric în ultimii 27 de ani

florin-lepadatu

 

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat joi, în deschiderea şedinţei cabinetului, că datele privind execuţia bugetară pe primul trimestru al anului arată că România merge pe drumul cel bun.

Transmite reporterul RRA, Andrei Şerban: "Premierul Sorin Grindeanu a anunţat la începutul şedinţei de guvern că cele mai noi date de la Ministerul Finanţelor arată că în primele trei luni ale acestui an există un excedent bugetar de peste 1,64 de miliarde de lei, adică 0,2 % din PIB.

Sorin Grindeanu a mai spus că şi colectarea TVA a crescut în primele trei luni ale acestui an şi că au fost create 62.000 de noi locuri de muncă, ceea ce a dus la scăderea ratei şomajului la un minim istoric în ultimii 27 de ani.

Sorin Grindeanu s-a referit şi la împrumuturile pe care le-a făcut guvernul şi a spus că acestea sunt mult mai mici decât cele pe care le-a făcut cabinetul Cioloş în primele trei luni ale anului trecut, că aceste împrumuturi s-au făcut pe termen lung şi la costuri reduse şi în mare majoritate din ele vor fi folosite în proiecte de dezvoltare."


Etichete Guvern

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live