Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MARI CONCERTE (Continuare) Luni, 12 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radio România Târgu Mureş

2 August 2018
Vizualizari: 1123
Comentează add

Doar 10-15 vizitatori pe zi au intrat în Complexul Weekend din Tîrgu-Mureș pentru a face baie în ultimele săptămâni. În anii trecuți erau zile cu 10.000 sau 15.000 de intrări.

Scădere dramatică a încasărilor la zona de agrement "Weekend" din Tg.Mureș

radio-romania-targu-mures

 Complexul de agrement "Weekend" din Tîrgu-Mureş.       Foto: Sergiu Şteţ

În ultimele săptămâni, care au fost călduroase dar ploioase, doar 10-15 vizitatori au intrat în Complexul Weekend din Tîrgu-Mureș pentru a face baie. În anii trecuți erau zile cu 10.000 sau 15.000 de intrări.

Cu toate acestea, taxa de intrare se percepe pentru cei care vor să se plimbe, să facă sport sau să folosească parcurile, mai puțin pentru cei care merg la restaurante sau la evenimente. Prin urmare, încasările au scăzut dramatic, spune administratorul Complexului de Sport și Agrement ”Mureșul” din Tîrgu-Mureș, Ioan Cârcu.

"Sezonul merge ca vremea. Nu avem nimic artificial în Week-end decât atunci când e soare avem vizitatori și când plouă, plânge Week-endul și plânge lumea. Turiști vin foarte puțini și suntem la jumătatea încasărilor de anul trecut, sub 200.000 de lei. Nu intră nimeni, însă, fără bilet în Week-end deoarece Regulamentul de organizare și funcționare spune că se taxează de la 7 la 20. Cine merge, însă, la restaurant sau la evenimente intră (fără să plătească)", a declarat administratorul Complexului "Mureşul" mai cunoscut drept "Weekend".

Deși vremea a fost neprielnică în acest sezon estival, la Complexul de Agrement și Sport Mureșul se desfășoară multe evenimente sportive sau antrenamente. Unul dintre acestea este Concursul internațional de triatlon care va debuta vineri la Tîrgu-Mureș și care se va desfășura în cea mai mare parte la Weekend, dar și la Platoul Cornești. 


Etichete Ioan CârcuWeekendMureşulagrementştrandbazinsport

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live