Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România Luni, 29 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

2 Iunie 2021
Vizualizari: 1030
Comentează add

Șase din zece români consideră micul dejun foarte important, iar mai bine de jumătate spun că obișnuiesc că consume produse lactate dimineața - arată rezultatele unui studiu.

Șase din zece români consideră micul dejun foarte important

radiojurnal

Șase din zece români consideră micul dejun foarte important, iar mai bine de jumătate spun că obișnuiesc că consume produse lactate dimineața - sunt rezultatele unui studiu realizat de o companie de cercetare în ajunul Zilei Internaționale a Laptelui, sărbătorită pe data de 1 iunie.

Dacă aproape două treimi dintre români spun că se trezesc până în ora 8:00, doar puțini peste jumătate dintre aceștia iau și micul dejun. 54% dintre respondenți afirmă că mănâncă produse lactate la prima masă a zilei.

Consumatorii de lactate sunt familii cu copii, care consideră că micul dejun și o alimentație sănătoasă sunt importante. Adulții preferă iaurtul; totuși, cea mai consumată băutură pe bază de lapte este cafeaua cu lapte.

În ce-i privește pe copii, aceștia consumă mai multe produse lactate faţă de adulți. Potrivit datelor, trei din cinci copii beau lapte, lapte bătut sau sana în timpul dimineții. Există și la această categorie de vârstă preferințe; astfel, principalul vehicul pentru consumul de lactate la copii sunt cerealele cu lapte.

Studiul a fost realizat pentru FrieslandCampina România și marchează sărbătorirea pe 1 iunie, a Zilei Internaționale a Laptelui.


Etichete (ii)studiumic dejun

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live