Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TEATRU NAŢIONAL RADIOFONIC Marţi, 04 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Daniela Mănuţă

18 Februarie 2016
Vizualizari: 1285
Comentează add

Poliţiştii de frontieră Moraviţa au surprins şase persoane care se deplasau pe jos, pe zona verde, dinspre frontiera cu Serbia.

Şase cetăţeni marocani, prinşi când intrau ilegal în România

daniela-manuta

Foto: Inspectoratul general al Poliţiei de Frontieră.

În cursul nopţii de 18.02.2016, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moraviţa au observat, cu ajutorul sistemului de supraveghere, şase persoane care se deplasau pe jos, pe câmp, dinspre frontiera cu Serbia, spre interiorul ţării.

Imediat, patrulele de supraveghere din cadrul aceluiaşi sector, împreună cu jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Timişoara, au intervenit şi reţinut persoanele în cauză în apropierea frontierei cu ţara vecină, acestea fiind conduse la sediul Poliţiei de Frontieră Moraviţa, pentru cercetări, se arata intr-un comunicat al Poliţiei de Frontieră.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că persoanele de sex masculin, cu vârste cuprinse între 21 şi 30 de ani, sunt cetăţeni din Maroc, care nu aveau documente asupra lor.

Aceştia au declarat că intenţionau să ajungă în ţări din vestul Europei şi s-au deplasat pe jos, din Serbia, peste câmp.

În cauza se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, cei şase marocani urmând sa fie predaţi unei echipe operative din cadrul Serviciului Pentru Imigrări Timiş.

Totodată, au fost contactate autorităţile de frontieră sârbe în vederea cercetării în comun a evenimentului şi punerii în aplicare a acordului de readmisie. 


Etichete Poliţia de Frontieră Moraviţaimigranţi ilegalimarocanifrontiera cu SerbiaPoliţia de Frontierăruta balcanică

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live