Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Luni, 30 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

12 Septembrie 2019
Vizualizari: 325
Comentează add

Premierul Viorica Dăncilă i-a trimis preşedintelui Klaus Iohannis şase propuneri de noi miniştri, din care trei din ALDE, pentru portofoliile rămase vacante după ruperea coaliţiei.

Şase propuneri de noi miniştri

florin-lepadatu

 

Premierul Viorica Dăncilă i-a trimis preşedintelui Klaus Iohannis şase propuneri de noi miniştri, din care trei din ALDE, pentru portofoliile rămase vacante după ruperea coaliţiei de guvernare.

E vorba de Graţiela Gavrilescu - la Ministerul Mediului, Ion Cupă - la Ministerul Energiei şi Alexandru Băişanu - ministru pentru relaţia cu parlamentul.

Celelalte trei nominalizări sunt de la PSD pentru ministerele unde interimatul expiră în următoarele zile.

Astfel, Camelia Gavrilă e propunerea la Ministerul Educaţiei, Dan Chirilă - la cel de Interne, iar Dan Matei, vicepremier pentru probleme economice.

Viorica Dăncilă consideră că astfel nu se schimbă configuraţia politică a guvernului şi nu trebuie să ceară un vot de încredere în parlament.

Viorica Dăncilă: "Este un demers important, este important să asigurăm stabilitate, este important să dăm dovadă de responsabilitate şi cred că, dincolo de lupta politică, dincolo de interesele personale, trebuie să primeze interesul României şi a românilor.

Trebuie să acţionăm astfel încât oamenii să îşi primească salariile, pensionarii să îşi primească pensiile, să încurajăm acele proiecte care sunt aşteptate de către români şi cred că atunci când este vorba de interesul României, când este vorba de interesul românilor, trebuie, indiferent de funcţia pe care o ocupăm, să acţionăm cu foarte multă responsabilitate", conform Rador. 


Etichete Viorica Dăncilă

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live