Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PROBLEME LA ZI Joi, 06 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Catrinel Oprişiu

23 August 2019
Vizualizari: 1904
Comentează add

Cei mai buni săritori de high diving din lume se întâlnesc la acest sfarsit de saptamana la Mostar, în Bosnia și Herțegovina.

Săritorii români se întorc la Mostar în Seria Mondială Red Bull Cliff Divin

catrinel-oprisiu

  foto;redbullcontentpool.com  

 

Cei mai buni săritori de high diving din lume se întâlnesc la acest sfarsit de saptamana la Mostar, în Bosnia și Herțegovina, locul unde se desfășoară penultima etapă din Seria Mondială Red Bull Cliff Diving.  

România are din nou doi sportivi angrenati în aceasta etapa: Constantin Popovici si Cătălin Preda vor sări în râul Neretva, de pe platforma amplasată la o înălțime de 27 de metri pe legendarul pod Stari Most, care leagă cele două părți ale orașului vechi din Mostar.

Constantin Popovici revine, dupa o accidentare, în etapa a șasea din cea mai spectaculoasă competiție de high diving din lume. El a avut parte de un început de sezon excelent, cu un loc secund în Filipine și o victorie în Irlanda dar s-a accidentat înaintea etapei de la Polignano a Mare și a fost nevoit să facă o pauză de trei etape.

Evolutia foarte bună din acest sezon i-a adus deja patru wildcard-uri lui Cătălin Preda. El și-a făcut debutul anul trecut, la Mostar, în Seria Mondială Red Bull Cliff Diving obținand si primul podium.

Ambii sportiv romani vor încerca să obțină un rezultat cât mai bun pentru a-și asigura prezența permanent la competitia din sezonul viitor.

După un sezon în care a stabilit noi recorduri, britanicul Gary Hunt poate pleca de la Mostar cu Trofeul King Kahekili. După ce a primit doar note de 10 în etapa de la Beirut,o premieră în istoria competiției, și a câștigat titlul mondial în competiția FINA din Coreea de Sud, Hunt este clar principalul favorit în penultima etapă a sezonului.

În competiția feminină, australianca Rhiannan Iffland este la un pas de titlu după ce a câștigat toate etapele de până acum.

Finala de la Mostar va avea loc sambata 24 august, de la ora 15:30, ora României.


Etichete Sarituri de la mare inaltimehighdivingCatalin PredaConstantin PopoviciMostar

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live