Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: VATRA LUMINOASĂ Duminică, 16 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Corina Negrea

9 Decembrie 2018
Vizualizari: 241
Comentează add

Anul acesta nu se decernează Premiul Nobel pentru Literatură.

Săptămâna Nobel continuă la Stockholm şi la Oslo

corina-negrea

 Foto: Arhivă.

Săptămâna Nobel, care culminează cu ceremonia de decernare a celebrelor premii, continuă la Stockholm cu o conferinţă de dialoguri, în timp ce la Oslo are loc conferinţa de presă a laureaţilor Premiului Nobel pentru Pace. 

Conferinţa de presă a celor doi laureaţi ai Premiului Nobel pentru Pace ai acestui an, Denis Mukwege și Nadia Murad, recompensaţi pentru eforturile lor de a pune capăt folosirii violenţei sexuale ca armă de război şi în conflictele armate, va avea loc cu începere de la ora 14:00, ora României.

Dimineaţă, la Stockholm, de la ora 10:00, ora României, are loc conferinţa intitulată "Dialogurile Săptămânii Nobel". Cu tema "Apa contează", conferinţa aduce laolaltă cercetători, politicieni, activişti de mediu şi experţi în varii domenii, inclusiv şapte laureaţi Nobel ai anilor precedenţi din medicină, fizică şi chimie, care vor discuta impactul activităţilor umane asupra oceanelor şi în general asupra resurselor de apă.

Mâine, atât la Oslo, cât şi la Stockholm, vor avea loc ceremoniile de decernare a Premiilor Nobel ale anului 2018 - pentru pace - la Oslo şi pentru medicină, chimie, fizică şi ştiinţe economice - la Stockholm. Reamintim, anul acesta nu se decernează Premiul Nobel pentru Literatură.


Etichete Săptămâna NobelStockholmOslo

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live