Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIO NOCTURNA (continuare) Duminică, 02 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

4 Martie 2021
Vizualizari: 537
Comentează add

Sancțiunile împotriva Rusiei "vorbesc despre teama SUA faţă de Moscova"

sergiu-stet

 Purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova. Foto: mid.ru.

Statele Unite ale Americii se tem de Rusia, dovadă fiind sancțiunile unilaterale ilegale antirusești ale Washingtonului, a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, într-un interviu acordat postului de televiziune "Zvezda".
 
"Recent, la briefing-urile Departamentului de Stat, s-a întâmplat un lucru fără precedent. Nu știu dacă ei au făcut-o în mod deliberat sau accidental. S-a spus că, într-adevăr, în spatele nemulțumirii lor faţă de proiectul "Nord Stream-2" se află geopolitica, că se tem de influența țării noastre. Aşa sincer, probabil, a fost spus pentru prima dată. Până acum tot timpul vorbeau despre economie, mediu, despre atitudinea greșită a Rusiei, dar, probabil, este prima oară când au vorbit atât de clar, dur și cinic", a declarat diplomatul rus.
 
"Da, într-adevăr, în spatele acestui fapt, din punctul de vedere al SUA, se află teama lor față de Rusia. Am înțeles deja acest lucru, ţinând cont de numărul sancțiunilor unilaterale și ilegale pe care le instituie împotriva noastră", a adăugat Maria Zaharova.
 

Etichete SUANord Stream 2Maria Zaharova,

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live