Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Luni, 16 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Annamaria Damian, Madrid

1 Octombrie 2017
Vizualizari: 1287
Comentează add

Actorul Bogdan Dumitrache, laureat al Festivalului Internaţional de Film de la San Sebastian.

San Sebastian: Bogdan Dumitrache a primit trofeul pentru cel mai bun actor

annamaria-damian-madrid

Actorul Bogdan Dumitrache a câştigat Premiul "Scoica de argint" .

Actorul Bogdan Dumitrache a câştigat Premiul "Scoica de argint" la Festivalul internaţional de film de la San Sebastian, din Spania, pentru rolul Tudor din pelicula "Pororoca", în regia lui Constantin Popescu.

În film el joacă rolul unui tată care îşi pierde un copil. În cadrul ceremoniei de aseară, actorul a dedicat premiul fiicelor sale şi a mulţumit regizorului Constantin Popescu, cel care este şi autor al scenariului.

Într-un interviu acordat corespondentului RRA Annamaria Damian, actorul Bogdan Dumitrache vorbeşte despre experienţa acestui rol:


Bogdan Dumitrache: Cred că este un rol care mă maturizează artistic. Cred că este cel mai complex rol pe care l-am făcut până acum. Aştept ca lumea să-l vadă şi filmul să circule, şi eu odată cu el. Aştept ca profesioniştii din industrie să-l vadă şi asta să-mi aducă înapoi alte roluri.


Realizator: Actorul Bogdan Dumitrache cunoscut publicului pentru rolurile din filmele "Poziţia Copilului" şi "Sieranevada", are 40 de ani şi a mai fost distins cu premiul "Gopo" pentru rolul din filmul "Portretul luptătorului la tinereţe" şi premiul "Leopardul de aur" pentru pelicula "Din dragoste, cu cele mai bune intenţii".


Etichete Actorul Bogdan Dumitrachelaureat al Festivalului Internaţional de Film de la San Sebastianpororoca

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live