Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PSIHOLOGUL MUZICAL (Continuare) Sâmbătă, 23 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Beatrice Brăileanu

18 Ianuarie 2012
Vizualizari: 1450
Comentează add

Purtătorul de cuvânt al Samsung afirmă că informaţiile apărute în presă privind intenţia companiei sud-coreene de a prelua producătorul BlackBerry "sunt nefondate".

Samsung "nu este interesat să preia BlackBerry"

beatrice-braileanu

Smartphone Samsung. Foto: Reuters.

Blogul Boy Genius Report, citând surse din cadrul companiei RIM, a anunţat că unul din cei doi directori generali de la RIM, Jim Balsillie, s-a întâlnit cu o serie de companii interesate fie de software-ul, fie de achiziţionarea unor părţi sau a a întregii companii RIM, iar Samsung se află printre aceste companii, transmite Reuters.

Acţiunile grupului canadian Research In Motion, producătorul telefoanelor marca BlackBerry, au crescut cu peste 10% în urma acestor informaţii.

Însă grupul sud-coreean Samsung Electronics Co, cel mai mare producător mondial de smartphones, a anunţat marţi că nu este interesat să preia grupul canadian RIM.

'Informaţiile sunt nefondate. Nu am considerat niciodată şi nici nu suntem interesaţi de planuri de preluare a RIM', a declarat purtătorul de cuvânt al Samsung, James Chung.

Acesta a adăugat că Samsung nu a fost contactat de firma candiană pentru o posibilă preluare.

În trimestrul al treilea 2011, Samsung a detronat Apple devenind cel mai mare producător mondial de telefoane mobile smartphone, datorită vânzărilor de telefoane marca Galaxy.

De asemenea, la începutul lunii decembrie 2011, Samsung a anunţat că a trecut pragul de 300 milioane de telefoane mobile vândute într-un singur an.


Etichete SamsungBlackberryRIM

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live