Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: M3 - MUZICA DE LA 3 Luni, 23 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Arhiva Emisiuni

Autor

Ilie Pintea

27 Septembrie 2013
Vizualizari: 6419
Comentează add

Poate nu știați, dar Batman are un frate la Petroșani, care se numește Pet Man și care nu salvează lumea de răufăcători, ci de gunoaie.

Salvatorul de gunoaie se află la Petroşani Salvatorul de gunoaie se află la Petroşani - Conține audio

ilie-pintea

Pet Man. Foto: Ilie Pintea.

Poate nu știați, dar Batman are un frate la Petroșani, care se numește Pet Man și care nu salvează lumea de răufăcători, ci de gunoaie.

Pentru că e ruda mai săracă, Pet Man nu dispune de gadgeturi de ultimă oră, ci e făcut din sticle goale de plastic și alte asemenea materiale culese din pârâul Jupâneasa și din râul Bănița, care curg la intrarea în Petroșani.

Creatorii lui Pet Man sunt copiii de la asociația de ecologie Petroaqua, care au strâns din apă sticle, cutii de șampon, ba chiar un fost butoi de murături și o găleată din plastic spartă, cu ajutorul cărora au creat o mascotă de peste doi metri.

Omul din peturi a fost premiat la un concurs internațional și i-a însoțit pe ecologiști la toate acțiunile lor de promovare a protecției mediului, ba chiar a participat timp de doi ani la expedițiile de ecologizare pe râul Mureș.

Audio: Președintele asociației Petroaqua, Emeric Szuhanek, spune că la vederea monumentului din deșeuri, oamenii devin mai atenți la îndemnurile micilor ecologiști.


Etichete PetManBatmanPetroşanigunoaieecologişti

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live