Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal Joi, 23 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Bogdan Predescu

3 Noiembrie 2017
Vizualizari: 3307
Comentează add

Salonul Auto București și Accesorii este singura expoziție auto cu tradiție, fiind primul eveniment auto cu caracter specializat din România.

Salonul Auto București și Accesorii 2017

bogdan-predescu

  Foto: Bogdan Predescu

La SAB & Accesorii 2017 vor fi prezente automobile venite direct de la Frankfurt, premiere nationale si cele mai noi modele auto de la: Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Ford, Hyundai, Honda, Jaguar, Jeep, Kia, Land Rover, Maserati, Mazda, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Opel, Seat, Skoda, Smart, Suzuki, Toyota, Volvo etc.

 
 
Standul Ţiriac Auto are peste 50 de maşini ... găzduind ultimele modele și cele mai recente promoțiile ale mărcilor – Ford, Hyundai, Mercedes-Benz, Land Rover, Jaguar și Mitsubishi. Cu modelul EcoSport de la Ford în prim plan, un model ce este produs din această toamnă la fabrica de la Craiova. Gama AMG de la Mercedes aniversează 50 de ani de istorie, așa că avem expuse o parte din modelele cele mai dorite de iubitorii de mașini dedicate circuitelor de viteză. 
 
 
Printre premierele şi modele expuse în standul Ţiriac Auto se numără: Noul SUV Kona, adus în premieră şi exclusivitate naţională de Hyundai, Noul Model Jaguar E-Pace prezentat de asemenea în avanpremieră națională doar pe 4 și 5 noiembrie, dar și Noul Land Rover Velar.
 
 
Imediat lângă la intrare îi avem pe cei de la Volvo cu gama lor de automobile premium în prim plan cu noul XC60, noul V90 Cross Country la prima sa apariţie publică în România, într-un salon auto oficial, dar și cu premiera absolută XC40 un SUV de mici dimensiuni ce urmează să intre în producție în săptămânile viitoare ... și expus până atunci la București. 
 
 
Informații SAB&Accesorii 2017: Pavilionul Central si platformele exterioare Romexpo. Program:  4 – 11 Noiembrie, orele 10.00 – 20.00 // 12 Noiembrie, orele 10.00 – 18.00. Preț bilet: 30 lei. 
 

Etichete salon autoBucurestiRomexpomodele noiFordHyundaiVolvopiata auto

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live