Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: 100% MUZICĂ Marţi, 27 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mihai Bădescu

31 Octombrie 2014
Vizualizari: 1704
Comentează add

Salariaţii Regiei Autonome pentru Activităţi Nucleare din Mehedinţi au primit cu întârziere de şase zile banii reprezentând lichidarea salarială aferentă lunii septembrie.

Salarii plătite cu întârziere la Regia Nucleară din Mehedinţi

mihai-badescu

Sediul Regiei Autonome pentru Activităţi Nucleare din Drobeta Turnu Severin. Foto: mhalert.ro.

Salariaţii Regiei Autonome pentru Activităţi Nucleare din Mehedinţi au primit astăzi câte 500 de lei din lichidarea salarială aferentă lunii septembrie pe care ar fi trebuit să o primească la 25 octombrie.

Anunţul a fost făcut de ministrul delegat pentru energie, Răzvan Nicolescu, după discuţiile avute astăzi la Drobeta Turnu Severin.

Responsabilul guvernamental a explicat că deşi în conturile regiei există 25 de milioane de lei salariaţii nu sunt plătiţi întrucât compania este în insolvenţă, iar administratorul judiciar refuză să plătească salariile preferând să-i plătească pe creditori de la care primeşte 3% din orice sumă achitată.

Ministrul Nicolescu a mai spus şi că a fost semnat un acord pentru ca regia să primească 500 de mii de tone de cărbune de la Rezerva de Stat, cărbune care să asigure încălzirea oraşului Drobeta Turnu Severin în perioada iernii.

Regia Autonomă pentru Activităţi Nucleare este într-o situaţie dramatică şi are datorii de peste 200 de milioane de euro, iar în ultimele două luni angajaţii au primit doar un sfert din salariu.


Etichete ştiri sud-vestMehedinţiDrobeta Turnu SeverinRAANsalariiRăzvan Nicolescuenergieîntârzierecreditoriconturidatorii

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live