Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MARI CONCERTE (Continuare) Luni, 28 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Catrinel Oprişiu

3 Februarie 2016
Vizualizari: 1308
Comentează add

Simona Halep a vorbit despre motivele pentru care evoluează în partida cu Cehia deși inițial declarase că trebuie să se opereze.

Sacrificiul Simonei: la ce a renunțat ca să joace pentru țara sa

catrinel-oprisiu

Simona Halep. Foto: Arhivă.

Simona Halep a vorbit despre motivele pentru care evoluează în partida cu Cehia deși inițial declarase că trebuie să se opereze.

"Mi-a plăcut să joc pentru țară. E diferit față de turneele noastre. Am avut ceva probleme de sănătate. Medicul m-a sfătuit să mă operez, dar nu era urgent. Am zis că o amân și că joc la Cluj. Mă bucur că sunt aici. Sper să fiu bine pregătită sâmbătă și să câștig ", a spus Simona Halep.

Echipa de FED Cup a Romaniei a susținut astazi conferința de presă înaintea partidei cu Cehia, programata la Cluj în zilele de 6 și 7 februarie.

"Am început în forță săptămâna. Antrenamentele au fost benefice, fetele s-au pregătit foarte bine. Cehia e o echipă puternică, noi suntem la începeut. E prima dată când jucăm în Grupa Mondială și ne dorim să fim la înălțime.Ar fi ceva istoric dacă ne-am califica împotriva Cehiei", a declarat căpitanul nejucător al României, Alina Tecșor.

Monica Niculescu a afirmat că suprafața de joc de la Cluj este asemănătoare cu cea de la Budapesta, acolo unde România a trecut de Ungaria.

"Suprafața este mai lentă. În Australia și la China erau mai rapide. Suprafața de aici seamănă cu cea de la Budapesta, când ne-am calificat. Trebuie să alergi mult pe această suprafață iar ăsta e atuul meu", a spus Monica Niculescu.

O alta component a echipei, Raluca Olaru este încrezătoare că publicul va fi cel care va conduce România spre victorie în meciul cu Cehia.

"O să fie o atmosferă superbă la Cluj, cu atâția români care ne vor urmări. Sper ca energia lor să ne ajute să trecem de momentele dificile", a afirmat Raluca Olaru .

Meciul România - Cehia din Fed Cup este programat in zilele de 6 si 7 februarie la Cluj, in sferturile Grupei Mondiale.


Etichete Echipa de FED Cup a Romanieisimona halepcehiaclujalina tecsor

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live