Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MUZICA VERII Vineri, 12 August

Cele mai citite

Articole recente

Autor

Mihaela Helmis

26 Noiembrie 2021
Vizualizari: 764
Comentează add

Aflăm povestea întâlnirii cu natura, în toamna 2021, împreună cu Andreea David , Raluca Oancea Nestor și toți ce li s-au alăturat într-un proiect profund și vizionar.

Să fi frunză în scena Naturii - Parcul Natural Văcărești (FOTO)  Să fi frunză în scena Naturii - Parcul Natural Văcărești (FOTO) - Conține audio

mihaela-helmis

FOTO: Andreea David.

Pentru bogăția sa neașteptată i s-a spus, fără a avea apă curgătoare sau ieșire la mare, Delta Văcărești , dar vorbim despre  Parcul Natural Văcărești, un spațiu cucerit de vegetația crescută spontan în cei 30 de ani de când au fost abandonate planurile de construcție a lacului de acumulare.

183 de ha - cel mai mare spațiu verde compact din București , la 5 km de centrul  capitalei , acolo unde  viteza de schimbare  a naturii se poate percepe în fiecare secundă. 

Acolo , într-o poiană  de dincolo de dig , Colectivul TechnoFields  a încercat să  investigheze visul vegetal,  și noile ritmuri ale locului.

Și aflăm povestea întâlnirii cu natura, în toamna 2021, împreună cu Andreea David  , Raluca Oancea Nestor  și toți ce li s-au alăturat într-un proiect profund și vizionar în egală măsură.

AUDIO:  Să fi frunză în scena Naturii - Parcul Natural Văcărești.

FOTO: ANdreea DAvid.

frunza 3

frunza 2


Etichete Să fi frunză în scena NaturiiParcul Natural Văcărești(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live