Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TOPUL NOSTRU ... MUZICA VOASTRĂ Sâmbătă, 28 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alexandru Beleavski, Moscova

27 Ianuarie 2022
Vizualizari: 188
Comentează add

Ministrul rus de externe, Serghei Lavrov a avertizat că Rusia va contracara dur încercările Occidentului de a o prezenta ca parte a conflictului din estul Ucrainei.

S. Lavrov: Rusia nu trebuie responsabilizată pentru conflictul din Ucraina

alexandru-beleavski-moscova

    Şeful diplomaţiei ruse, Serghei Lavrov. Foto: mid.ru

Kremlinul nu a reacţionat deocamdată la răspunsul aliaţilor, dar responsabili din Parlament spun că Rusia ar trebui acum să-i înarmeze pe separatiştii din estul Ucrainei.

Vorbind ieri în Duma de Stat, ministrul de externe, Serghei Lavrov, a declarat însă în Duma de Stat că Rusia nu trebuie responsabilizată pentru conflictul ucrainean.

Prim-vicepreședintele Dumei de Stat, Andrei Turceak, unul din liderii partidului puterii - Rusia Unită - a declarat că Moscova trebuie să furnizeze autoproclamatelor republici Doneţk şi Lugansk arme de anumite tipuri pentru a le întări capacitatea de apărare în fața "agresiunii militare pe care Kievul o pregătește în mod evident împotriva lor, cât și în condițiile pompării masive de armament letal în Ucraina de către Statele Unite și NATO".

Referindu-se la situația din estul Ucrainei, Serghei Lavrov a afirmat că Occidentul împinge puterea de la Kiev la provocări directe împotriva Rusiei. Lavrov a avertizat că Rusia va contracara dur încercările Occidentului de a o prezenta ca parte a conflictului din estul Ucrainei.

Realizator: Preşedintele american Joe Biden a avertizat că o invazie rusească în Ucraina ar avea consecinţe enorme în întreaga lume şi a spus că liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, riscă sancţiuni personale. #HUN/geftene/gpodea

Etichete rusiaucrainaSerghei Lavrovnatosua(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live