Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (partide politice) Vineri, 28 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ionuţ Dragu

3 Decembrie 2009
Vizualizari: 1770
Comentează add

Un cuplu american a participat la un dineu oficial la Casa Albă, fără să fi fost invitat.

S-au strecurat la masă cu Obama

ionut-dragu

Un cuplu american a reuşit să participe la un dineu prezidenţial, pe data de 24 noiembrie, la Casa Albă, fără să figureze pe lista invitaţilor.

Chiar mai mult, cei doi au reuşit să se fotografieze şi să dea mâna cu preşedintele Barack Obama.

În timpul unei audieri consacrate securităţii preşedintelui Statelor Unite, o comisie a Camerei Reprezentanţilor va analiza, astăzi, situaţia incredibilă.

Şi serviciile secrete însărcinate cu protecţia lui Barack Obama, au deschis o anchetă pentru a determina cum au reuşit cei doi să intre, să se fotografieze şi să dea mâna cu preşedintele.

Cuplul care a pătruns în Casa Albă a încercat totul pentru a obţine o invitaţie la dineul oficial.

Schimburile de e-mailuri, publicate miercuri, între cuplul care a participat neinvitat la un dineu oficial de la Casa Albă şi un funcţionar de la Pentagon arată puternica hotărâre a soţilor Salahi de a obţine o invitaţie, transmite AFP.

E-mailuri obţinute de postul de televiziune ABC arată că Tareq Salahi şi soţia sa Michaele au dat dovadă de multă energie pentru a ajunge în posesia unei invitaţii la dineul de la Casa Albă, în onoarea prim-ministrului indian Manmohan Singh.

Cei doi soţi au făcut presiuni timp de mai multe zile pentru a fi înscrişi pe lista invitaţilor. După ce le-a fost refuzată participarea la dineu, cuplul a reuşit să intre în reşedinţa prezidenţială în timpul dineului din 24 noiembrie.

În urma acestui incident, Casa Albă examinează o intensificare a procedurilor de securitate de la reşedinţa prezidenţială.


Etichete SUAWhite Housecasa albaBarack Obamasecuritatecupludineuinvivatie,

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live