Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: 100% MUZICĂ Marţi, 30 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radio România

1 Septembrie 2016
Vizualizari: 829
Comentează add

Comunicat de presă: S-a lansat linia de înregistrare online a proiectelor pentru Premiile Romanian Building Awards.

S-a lansat linia de înregistrare online a proiectelor pentru Premiile RBA

radio-romania

S-a lansat linia de înregistrare online a proiectelor pentru Premiile Romanian Building Awards
- premii de recunoaștere publică a excelenței în proiectarea și execuția spațiului construit din România –

S-a lansat rba.spatiulconstruit.ro , linia de înscriere online a proiectelor pentru RBA – Romanian Building Awards - Premiile Naționale pentru Spațiul Public Construit. Arhitecți, constructori și beneficiari ai proiectelor de arhitectură, peisagistică, infrastructură urbană și design pot înregistra proiecte în perioada 1 septembrie – 15 octombrie.

Nominalizările vor fi anunțate de boardul RBA pe 20 octombrie, urmând ca juriul să declare câștigătorii în urma a două etape de analiză: evaluarea online, în perioada 21-28 octombrie, și evaluarea prin vizualizarea proiectelor din expoziția RBA, în perioada 29-30 octombrie.

Romanian Building Awards celebrează spațiul construit ca o componentă fundamentală a vieții, premierea fiind realizată în cadrul unei gale organizate în București pe 31 octombrie.

Proiectele câștigătoare, mențiunile speciale și finaliștii vor fi prezentați în Romanian Building Awards BOOK editat de Igloo, pe platforma online Romanian Building Awards de pe spațiulconstruit.ro și în Expoziția Itinerantă Romanian Building Awards din centrele universitare din Romania. Laureații vor primi o diplomă, un certificat semnat de către membrii juriului și o placă onorifică.

Romanian Building Awards promovează exemple pentru edificarea unei culturi a spațiului construit în România, fiind apreciate public calitatea proiectării, designului, execuției și preocuparea pentru îmbunătățirea calității vieții pentru beneficiari și comunitate.

 „Romanian Building Awards își propune să aducă la un nivel superior colaborarea dintre creatorii de proiecte, reprezentanții industriei de profil și beneficiari. Aceste premii evidențiază trio-ul creativ arhitect, constructor, beneficiar și evaluează impactul social, cultural, economic al proiectelor asupra calității vieții, în plus față de criteriile estetice și tehnice”, a declarat Florin Mindirigiu, președinte Asociația culturală ProEvent.

Mai multe detalii despre acest eveniment citiți in comunicatul de presă.


Etichete comunicat de presalinia de înregistrare online a proiectelorPremiile Romanian Building Awardspremii de recunoaștere publică a excelenței în proiectarea și execuția spațiului construit din România

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live