Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Luni, 30 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Carmen Vulcan, Sibiu

23 Iunie 2015
Vizualizari: 996
Comentează add

Joi seara, în Piața Mare, publicul va putea vedea pelicula “Comoara”, în regia lui Corneliu Porumboiu, care a câștigat premiul Zilelor Filmului Românesc la TIFF 2015-Cluj.

S-a încheiat Festivalul Internaţional de Teatru, începe TIFF Sibiu

carmen-vulcan-sibiu

Festivalului Internațional de Film Transilvania în Piaţa Mare din Sibiu. Foto: arhivă.

Peste 40 de filme vor putea fi văzute la cea de-a noua ediție sibiană a Festivalului Internațional de Film Transilvania, TIFF, care se va desfășura în perioada 24-28 iunie.
 
În fiecare seară va fi câte o proiecție în Piața Mare din centrul istoric, la care intrarea este liberă. 
 
Seria filmelor care vor rula pe ecranul gigant va fi deschisă , miercuri, de la ora 22, cu pelicula “Kurt Cobain: Montage of Heck”, primul documentar despre legendarul solist al trupei Nirvana,  realizat cu cooperarea familiei sale.
 
Joi seara, tot în Piața Mare, publicul va putea vedea pelicula “Comoara”, în regia lui Corneliu Porumboiu, care a câștigat premiul Zilelor Filmului Românesc din cadrul TIFF 2015 de la Cluj.
 
În fiecare zi vor rula filme și la Teatrul Gong, Librăria Habitus și într-o cafenea din Piața Mică, dar vor fi și patru proiecții special: în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului, în Parcul Subarini, la Cetatea Cisnădioara și la Gura Râului, în Mărginimea Sibiului.  

Etichete Ştiri CentrufilmeFestivalului Internațional de Film TransilvaniaTIFFPiața Mare“Comoara”în regia lui Corneliu Porumboiu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live