Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (CONTINUARE) Marţi, 25 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

14 Septembrie 2017
Vizualizari: 902
Comentează add

Târgul este la cea de-a XV-a ediţie şi include manuale pentru diverse discipline, enciclopedii, dicţionare, culegeri, caiete de activităţi sau cursuri pe suport digital

S-a deschis târgul de carte şcolară "Gaudeamus" în Piaţa Unversităţii

radiojurnal

  Foto: Arhivă

Cea de-a XV-a editie a Târgului Gaudeamus Carte Şcolară s-a deschis astăzi în Piaţa Universităţii din Bucureşti. Organizat în fiecare toamna în preajma începutului de an scolar, de către Radio România, evenimentul este dedicat elevilor, părinţilor şi cadrelor didactice.

Oferta târgului include cea mai mare parte a manualelor pentru diverse discipline, enciclopedii, dicţionare, culegeri, caiete de activităţi sau cursuri pe suport digital. Directorul centrului cultural media Radio Romania, Attila Vizauer despre noutăţile acestui an. 

Attila Vizauer: "Suprafaţa pentru expoziţie este cu 40% mai mare, cu foarte multe standuri ale editurilor şi ceea ce este foarte important întotdeauna pentru Târgul Gaudeamus Carte Şcolară, e faptul că în afară de edituri, foarte mulţi expozanţi sunt distribuitori şi de carte, deci şi ei, la rândul lor, reprezintă editurile care au în preocuparea lor cartea şcolară sau cărţile didactice.

La Târgul Gaudeamus Carte Şcolară vom putea găsi cea mai diversificată ofertă, cred că, din toată ţara, în clipa aceasta, dacă toate editurile de gen sunt prezente, nu avem cum să ratăm ce ne interesează."

Târgul Gaudeamus Carte Şcolară va fi deschis zilnic, până în 24 septembrie, între orele 10:00 şi 19:00, iar intrarea este liberă.


Etichete Târgul de carte "Gaudeamus"Piaţa UniversităţiiAttila Vizauer

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live