Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PROBLEME LA ZI Marţi, 19 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radio România Iaşi

2 Octombrie 2019
Vizualizari: 1599
Comentează add

S-a deschis Târgul de carte Gaudeamus Radio România, cel mai cunoscut și mai longeviv proiect cultural dedicat volumelor scrise.

S-a deschis Târgul de Carte Gaudeamus Radio România de la Iași S-a deschis Târgul de Carte Gaudeamus Radio România de la Iași - Conține video

radio-romania-iasi

  Foto: Arhiva

Municipiul Iași a devenit, de astăzi, capitala cărțior.

S-a deschis Târgul de carte Gaudeamus Radio România, cel mai cunoscut și mai longeviv proiect cultural dedicat volumelor scrise.

Este prima ediție organizată în inima Moldovei și are detalii despre programul următoarelor cinci zile colegul nostru de la Radio România Iași, Constantin Mihai.


Reporter: Prezente sunt peste 30 de edituri. Alături de acestea, producători și importatori de jocuri educaționale, distribuitori de muzică și agenți de difuzare a cărților, apărute în limbi de circulație internațională.

Proiectul "Caravana Gaudeamus"a apărut în  urmă cu 25 de ani și, în urmă cu aproximativ 20 de ani, proiectul a devenit /itinerant/ în principalele centre culturale și universitare unde Radio România are posturi locale și regionale.

Astăzi, la deschidere, la Iași, președintele-director general al Societății Române de Radiodifuziune, Georgică Severin, a anunțat că se studiază posibilitatea ca Târgul Gaudeamus să poposească și la Chișinău, dar este un spațiu extra european și sunt o serie de probleme de rezolvat legate de exportul temporar de carte.


Etichete Târgul de Carte GaudeamusRadio RomâniaIași

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live