Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (CONTINUARE) Joi, 18 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

30 Iunie 2022
Vizualizari: 251
Comentează add

Armata ucraineană continuă operațiunea de eliberare a Insulei Şerpilor de sub ocupaţie rusă, scrie cotidianul Korrrespondent.

Ruşii înregistrează noi pierderi pe Insula Şerpilor, susțin surse ucrainene

sergiu-stet

  Foto: google maps.

Armata ucraineană continuă operațiunea de eliberare a Insulei Şerpilor de sub ocupaţie rusă, scrie cotidianul Korrespondent.

Potrivit Comandamentului Operaţional "Sud", trupele ruse înregistrează pierderi grele în zona respectivă. În cursul zile de miercuri, armata ucraineană a distrus un alt sistem de rachete antiaeriene Panţîr-S1.

În plus, aviația militară ucraineană din zona de sud a Ucrainei a efectuat șapte lovituri aeriene asupra unui post de comandă al ruşilor. De asemenea, au fost lichidaţi militari şi au fost distruse mai multe echipamente ruseşti și două depozite de muniții de-a lungul liniei frontului sudic.

"Unitățile noastre de rachete și artilerie au desfășurat aproximativ 150 de misiuni de atac. Datorită acestui fapt, armata rusă a pierdut peste 20 de oameni, două obuziere Msta-B și un Msta-S autopropulsat, trei vehicule blindate și autoturisme, precum și un depozit de combustibili și lubrifianți", a adăugat comandamentul.


Etichete Panţîr-S1Msta-BInsula ȘerpilorUcrainarăzboi

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live