Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Miercuri, 28 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Carmen Gavrilă

1 Aprilie 2019
Vizualizari: 506
Comentează add

Ambasadorul american la NATO, Kay Hutchinson, a anunţat că în Marea Neagră se vor desfăşura mai multe operaţiuni de supraveghere.

Rușii ”continuă să încerce să destabilizeze Ucraina”

carmen-gavrila

Ambasadorul american la NATO, Kay Hutchinson, a anunţat că în Marea Neagră se vor desfăşura mai multe operaţiuni de supraveghere, cu mai multe nave ale Alianţei, pentru a contracara acţiunile agresive ale Rusiei. 

Kay Hutchinson: Ca parte a eforturilor noastre, vom analiza cum putem întări apărarea în zona Mării Negre. Cauza este agresiunea rusă în Ucraina. Rușii continuă să încerce să destabilizeze Ucraina, continuă să țină ilegal Crimeea și continuă să militarizeze peninsula. Cel mai recent, în strâmtoarea Kerci au capturat nave și au arestat ilegal marinarii ucraineni, iar asta este mai mult decât inacceptabil, așa că vom analiza modalități de a face mai mult în întreaga regiune a Mării Negre. Vom avea mai multe operațiuni de supraveghere, vom avea mai multe nave în Nato în Marea Neagră.

Ambasadorul american a vorbit înaintea reuniunii de marcarea a 70 de ani de la constituirea Alianţei Nord-Atlantice, la 4 aprilie, la Washington. Pe agenda reuniunii mai figurează relaţia NATO cu Rusia, rolul Alianţei în lupta împotriva terorismului şi împărţirea responsabilităţilor între statele aliate.


Etichete natosuamarea neagră

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live