Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (CONTINUARE) Vineri, 24 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

24 Octombrie 2015
Vizualizari: 983
Comentează add

Ministrul de extern, Serghei Lavrov, a spus că Rusia doreşte ca Siria să organizeze alegeri parlamentare şi prezidenţiale democratice.

Rusia "vrea alegeri parlamentare și prezidențiale în Siria"

radiojurnal

Bashar al Assad și Vladimir Putin. Foto: kremlin.ru

Rusia doreşte ca Siria să organizeze alegeri parlamentare şi prezidenţiale democratice şi este gata să sprijine prin raiduri aeriene orice facţiune care luptă cu teroriştii din Stat Islamic, transmite corespondentul Radio România.

Într-un interviu pentru televiziunea publică, ministrul de extern, Serghei Lavrov, a apreciat astăzi, că statele occidentale au început să înţeleagă mai bine situaţia din Siria, dincolo de retorica anti-Assad.

Declaraţiile au fost făcute la doar o zi după reuniunea de la Viena, unde miniştrii de externe din Statele Unite, Rusia, Turcia, Iordania şi Arabia Saudită s-au întâlnit pentru consultări cu privire la situaţia de criză din Orientul Mijlociu.

Tot ieri, preşedintele Rusiei, Vladimir Putin susţinea că omologul sirian, Bashar al-Assad ar accepta dialogul cu grupurile înarmate ale opoziţiei, care s-ar angaja într-o luptă comună împotriva organizaţiei Stat Islamic.


Etichete RusiaSiriaterorististat islamicSerghei LavrovSUA

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live