Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: BURSA DE UMOR Sâmbătă, 23 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alexandru Beleavski

1 August 2020
Vizualizari: 414
Comentează add

Rusia pare să fie mulţumită de negocierile cu SUA privind stabilitatea strategică şi controlul armamentului, desfăşurate recent la Viena.

Rusia pare mulţumită de negocierile cu SUA

alexandru-beleavski

Palatul Kremlin, sediul președinţiei Federaţiei Ruse        Foto: Arhivă.

Rusia pare să fie mulţumită de negocierile cu SUA privind stabilitatea strategică şi controlul armamentului, desfăşurate recent la Viena.

Moscova spune că este pregătită să continue dialogul.

Fără a concretiza conținutul și rezultatele discuțiilor, Rusia dat o apreciere pozitivă consultărilor cu SUA privind stabilitatea strategică și controlul armamentului încheiate la Viena după patru zile de discuții în cadrul a trei grupuri de lucru.

Menționând că rezultatele urmează să fie analizate în detaliu de către ambele părți, deci concluziile și urmările nu vor veni imediat, Ministerul rus de Externe a numit discuțiile profesioniste și concrete.

Rusia a reafirmat că e gata să continue dialogul, subliniind că îl consideră foarte important, inclusiv ca o încercare de a preveni distrugerea în continuare a acordurilor strategice.

Această precizare vizează în primul rând tratatul Start privind reducerea armelor strategice ofensive, ce expiră în februarie, și este ultimul tratat nuclear ruso-american rămas în vigoare.

 

Etichete (ii)rusianegocieristart

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live