Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: M3 - MUZICA DE LA 3 Vineri, 05 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alexandru Beleavski, Moscova

6 Aprilie 2020
Vizualizari: 279
Comentează add

În Rusia numărul cazurilor de coronavirus a crescut în ultimele 24 de ore cu 954, o nouă cifră racord, ajungând la 6343.

Rusia: Număr record de cazuri de infectare cu noul coronavirus

alexandru-beleavski-moscova

Rusia.

Rusia anunţă un număr record de cazuri de infectare cu noul coronavirus, 954 într-o singură zi.

În Rusia numărul cazurilor de coronavirus a crescut în ultimele 24 de ore cu 954, o nouă cifră racord, ajungând la 6343.

Numărul deceselor a crescut cu două, la 47, iar cel al pacienţilor vindecaţi cu 51, la 406. Cele mai multe cazuri, 4484, se înregistrază la Moscova, unde sunt şi cele mai multe decese, 29.

După efectuarea a 760 de mii de teste, coronavirusul a fost confirmat în 80 din cele 85 de regiuni ale Rusiei. Perioada nelucrătoare la nivel naţional a fost prelungită până pe 30 aprilie.

A fost prelungit şi regimul de autoizalare pentru populaţie, cu una, două sau trei săptămâni, în funcţie de decizia autorităţilor regionale, cărora, prin decretul preşedintelui Putin, la revine autoritatea de a aplica măsurile anticoronavirus în funcţie de situaţia specifică.

În acelaşi timp, autorităţile federale au criticat şi au intervenit împotriva închiderii graniţelor administrative ale unor regiuni, numind inadmisibilă blocarea legăturilor de transport şi a transporturilor de marfă, în special.

(RS)


Etichete rusiacoronavirusdeceseinfectari(RS)putin

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live