Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PRIETENII DE LA 10 Luni, 24 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radu Dobrițoiu

22 Septembrie 2017
Vizualizari: 638
Comentează add

Rusia nu discută despre amplasarea unui contingent de pace ONU la graniţa cu Donbasul.

Rusia nu doreşte trupe ONU la graniţa cu Donbas

radu-dobritoiu

Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al preşedintelui rus, Vladimir Putin, a declarat că: "Autorităţile din Rusia nu discută despre amplasarea unui contingent de pace ONU la graniţa cu Donbasul". Potrivit declaraţiilor sale, substratul iniţiativei ruseşti privind misiunea de pace ONU constă în aceea că această misiune ar putea asigura securitatea anagajaţilor misiunii de pace OSCE amplasate în regiune.

"Nu discutăm despre amplasarea unei misiuni de pace ONU la graniţa noastră. Amplasarea unei misiuni este prevăzută clar în Acordurile de la Minsk şi ar contravine cu aceste acorduri", a menţionat Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al preşedintelui rus, Vladimir Putin. Acesta a sublinuiat că orice activitate a misiunilor în zona de conflict din sud-estul Ucrainei sunt puse de acord de părţile implicate în acest conflict - autorităţile de la Kiev şi din autoproclamatele republici Doneţk şi Luhansk.

Ministerul rus al Afacerilor Externe susţinea că Moscova nu crede că ar fi necesară amplasarea misiunii ONU la graniţa ruso-ucraineană, informează www.russian.rt.com citată de RADOR.


Etichete Trupe Donbasforte ONU DonbasTrupe rusesti Donbaspoyitie Rusia Donbas

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live