Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ARENA NAŢIONALĂ (Continuare) Sâmbătă, 25 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alexandru Beleavski

22 Iunie 2021
Vizualizari: 219
Comentează add

Kremlinul speră că înţelegerile de la vârf nu vor fi blocate în SUA la nivel de lucru sau la cel aşa-numitului stat profund, cum s-a întâmplat în trecut.

Rusia menţine SUA de pe lista statelor "neprietene"

alexandru-beleavski

   Purtătorul de cuvânt al preşedintelui Vladimir Putin, Dmitri Peskov.        Foto:Arhivă.

Ambasadorul rus la Washington s-a întors la post, conform deciziilor luate la summitul Biden-Putin, dar Moscova nu va scoate SUA de pe lista statelor neprietene.
 
Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a declarat că Rusia nu are niciun motiv pentru a exclude SUA de pe lista statelor inamicale până la implementarea înţelegerilor convenite în cadrul summitului.
 
Preşedintele Putin a considerat măsura summitului constructivă, dar aceasta nu înseamnă că Rusia nu va mai aborda relaţiile cu SUA în mod lucid şi pragmatic. Kremlinul speră că înţelegerile de la vârf nu vor fi blocate în SUA la nivel de lucru sau la cel aşa-numitului stat profund, cum s-a întâmplat în trecut, a mai spus Dmitri Peskov.
 
Potrivit acestuia, Rusia este la curent şi cu intenţiile americane de a impune noi sancţiuni legate de cazul liderului de opoziţie Aleksei Navalnîi, ca şi împotriva gazoductului Nord Stream 2, purtătorul de cuvânt al Kremlinului subliniind că Rusia va continua să coopereze cu partenerii săi europeni pentru finalizarea proiectului.

Etichete Dmitri PeskovAleksei Navalnîi

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live