Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Vineri, 23 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

17 Februarie 2021
Vizualizari: 309
Comentează add

Consilierul israelian pentru securitate națională, Meir Ben-Shabbat, și șeful negocierilor pentru ostatici, Yaron Bloom, s-au deplasat la Moscova pentru a continua discuțiile.

Rusia mediază un schimb de prizonieri între Israel și Siria

florin-lepadatu

 Foto: Captură Google Maps

Rusia mediază un schimb de prizonieri între Israel și Siria. Agenția de știri de la Damasc a relatat despre discuții în curs pentru eliberarea femeii israeliene care a intrat pe teritoriul sirian.
 
Dragoș Ciocîrlan relatează.
 
Reporter: Marţi a avut loc o reuniune specială a Cabinetului israelian de securitate.
 
Potrivit înțelegerii mediate de Moscova, Siria va elibera o adolescentă israeliană care a trecut frontiera din greșeală și imediat a fost arestată.
 
Consilierul israelian pentru securitate națională, Meir Ben-Shabbat, și șeful negocierilor pentru ostatici, Yaron Bloom, s-au deplasat la Moscova pentru a continua discuțiile.
 
Israelul intenționează să elibereze din închisoare doi locuitori de pe Golan.
 
Agenția de presă de la Damasc a dezvăluit identitatea celor doi - unul a făcut parte dintr-o celulă Hezbollah și a fost condamnat pentru că a ajutat inamicul, fiind implicat în activități teroriste.
 
Săptămâna trecută au existat contacte între înalți oficiali israelieni și ruși. Inclusiv premierul Benjamin Netanyahu a vorbit cu președintele Vladimir Putin.
 
Ministrul israelian de externe, Gabi Ashkenazi, a discutat cu omologul său rus, Serghei Lavrov, iar ministrul israelian al apărării, Benny Gantz, a vorbit cu omologul său, Serghei Şoigu, despre provocările de securitate din Orientul Mijlociu în general şi din Siria în special.
 

Etichete RusiaSiriaIsrael

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live