Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MUZICĂ SI RADIO (Continuare) Duminică, 24 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

4 Iunie 2021
Vizualizari: 582
Comentează add

Președintele rus, Vladimir Putin, are programată la Geneva o întrevedere cu omologul său american, Joe Biden, pe 16 iunie.

Rusia este pregătită să dezvolte relațiile cu SUA, susține Dmitri Peskov

sergiu-stet

  Purtătorul de cuvânt al preşedintelui Vladimir Putin, Dmitri Peskov.        Foto:Arhivă.

Există întotdeauna șansa de a încerca să găseşti o ieșire din impas, dar acest fapt depinde mult de voința politică, a declarat Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al preşedintelui rus, Vladimir Putin, referindu-se la viitorul summit la nivel înalt cu participarea celor doi lideri ai Federației Ruse și Statelor Unite.
 
RIA Novosti amintește că președintele rus, Vladimir Putin, are programată la Geneva o întrevedere cu omologul său american, Joe Biden, pe 16 iunie.
 
Peskov a mai spus, referindu-se la criza relațiilor dintre Rusia și Statele Unite: "Întotdeauna există șansa de a corecta greșelile. Întotdeauna există șansa de a încerca să găseşti o ieșire, chiar și dintr-un impas, dar depinde mult de voința politică", le-a declarat Peskov jurnaliştilor, prezenţi la Forumul Economic Mondial de la Sankt Petersburg, răspunzând la o întrebare despre posibilitatea ameliorării relațiilor după summit.
 
El a mai subliniat că președintele Federației Ruse a susţinut, în repetate rânduri, că Moscova este pregătită să urmeze calea dezvoltării relațiilor bilaterale, în măsura în care partenerii americani sunt pregătiți.

Etichete Dmitri PeskovRusiaSUAJoe Biden

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live