Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: BUNA DIMINEATA, ROMANIA! Miercuri, 21 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

11 Februarie 2019
Vizualizari: 343
Comentează add

După cum relatează RIA Novosti, Polonia a propus Statelor Unite să amplaseze pe teritoriul său, în regim permanent, o divizie americană de tancuri.

Rusia este îngrijorată de sporirea prezenței NATO la frontierele sale

sergiu-stet

 

Federația Rusă consideră sporirea prezenței NATO la frontierele sale ca fiind un motiv de îngrijorare; nu poate să nu reacționeze la acest lucru, a declarat ambasadorul Federației Ruse în Polonia, Serghei Andreev, citat de agenţia RIA Novosti.
 
"Dacă această prezență va spori și în continuare, acest lucru nu va contribui la relaxarea relațiilor dintre noi, la îmbunătățirea legăturilor. Bineînțeles că considerăm că această campanie și eforturile de sporire a prezenței militare la pe frontierele noastre sunt un fenomen negativ, care generează motive să ne îngrijorăm, la care nu putem să nu reacționăm", a declarat ambasadorul rus în Polonia, într-un interviu pentru postul de televiziune "Rossia 24", comentând inițiativa de dislocare a unei divizii de tancuri ale SUA în Polonia.
 
După cum relatează RIA Novosti, Polonia a propus Statelor Unite să amplaseze pe teritoriul său, în regim permanent, o divizie americană de tancuri blindate; Polonia este dispusă să suporte cheltuielile necesare în acest sens, în valoare de 1,5-2 miliarde de dolari.
 
Propunerea a fost făcută în afara cadrului NATO, în mod bilateral, mai arată agenția rusă citată.

Etichete PoloniaSerghei AndreevtancuriSUANATO

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live